Nepažįstamoji iš sapnų


Sveiki,

jau kurį laiką sapnuoju merginą, kurios nepažįstu, ir nesu matęs. Sapnuose mes bendraujame labai artimai, jaučiuosi nepakartojamai nuostabiai, mano manymu ji jaučia tą patį. Keista yra tai, kad aš ją sapnuoju taip dažnai(1-3 kartus per mėnesį), jog dabar išvydęs ją sapne suprantu, kad sapnuoju, viskas tampa neįprastai ryšku ir atrodo lyg tikra. Galiu visiškai blaiviai mąstyti, atsimenu viską iš realaus pasaulio. Sapno vietovės būna labai įvairios, bet dažniausiai tai būna arba mano namai, arba šiek tiek apleistas (gal but nepasiturinčios šeimos), bet jaukus butas. Kai suprantu, jog sapnuoju, bandau išgaut iš jos bet kokios informacijos apie ją (gal būt pavyks tai susieti su realia mergina realiame gyvenime), tačiau valdyti sapną galiu tik kelias sekundes, kartais kiek daugiau, bet užplūdusios emocijos iškart pažadina, taigi paprastai nieko iš to nepešu, Esu bandęs išeiti iš buto ir apžiurėti aplinką, tačiau tik pravėręs lauko duris atsiranda vis kitas vaizdinys. Dar vienas neįprastas dalykas - tiek aš, tiek ji atsimenam visus sapnus, kuriuose buvom abu, ir galim apie tai kalbėti.

Aš pats iki šiol nesidomėjau nei sapnų reikšmėmis, nei jokiu sapnų mokslu (jei toks yra), tiesiog manau, kad viskas vyksta ne be priežasties. Gal būt tai tik mano pasamonės kuriama mergina, norint patirti tą nuostabų jausmą ir po kurio laiko net norėdamas jos nebegalėsiu susapnuot, o gal būt ji egzistuoja realiame gyvenime ir kažkas iš viršaus siunčia man žinią (nei nežinau ar tai įmanoma).

Ar kam nors yra tekę susidurti su panašia situacija? Ką darėte? Kuo baigėsi?

Sapną papasakojo: J

Komentarai (2)

Sapnininkas - komentarai

Sapnininkas - komentarai
Gi
2018-07-04 07:09:20
Primena pasakojima is teliko per laida, gali buti numirusi ir tave isimylejusi, butas gali buti jos buve namai, atsargiai ji gali noreti kviestis tave i jos pasauly... reikia stengtis issiaiskinti kas ji buvo arba kodel ji tau sapnuojasi arba prasyti kad paleistu tave jeigu jausies liudnas ir noresi buti su ja vis daugiau
Sapnininkas - komentarai
2016-10-23 17:12:01
Mano tėvai prieš susipažinimą buvo vienas kitą susapnavę.